Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Advies opgevolgd!

Een tijd geleden kwam één van onze klanten naar de winkel met het middenstuk van deze quilt. Ze wilde graag advies wat ze het beste kon doen, want ze wilde hem een stuk groter maken. Wij adviseerden haar om als tegenwicht van alle hoekige lijnen voor iets 'zwierigs' te kiezen. Iets met ranken en bloemen. We hadden geen idee dat ze met zo iets moois terug zou komen! Geweldig. De randen komen uit een boek van Edyta Sitar vertelde ze. We hebben er vandaag nog een mooie achterkant stof bij uitgezocht. Wat een FANTASTISCHE quilt is dit geworden. De hoeken zijn trouwens nog niet af.....

Een tijd geleden kwam één van onze klanten naar de winkel met het middenstuk van deze quilt. Ze wilde graag advies wat ze het beste kon doen, want ze wilde hem een stuk groter maken. Wij adviseerden haar om als tegenwicht van alle hoekige lijnen voor iets ‘zwierigs’ te kiezen. Iets met ranken en bloemen. We hadden geen idee dat ze met zo iets moois terug zou komen! Geweldig. De randen komen uit een boek van Edyta Sitar vertelde ze. We hebben er vandaag nog een mooie achterkant stof bij uitgezocht. Wat een FANTASTISCHE quilt is dit geworden. De hoeken zijn trouwens nog niet af…..

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.