Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Blume & Grow patroon en stoffen

De patronen van deze superleuke Blume & Grow Quilt van The Birdhouse zijn binnen! We hebben nu ook het complete stoffenpakket kunnen samenstellen. In het pakket zitten: Het voorbedrukte panel voor de Blume & Grow quilt en kussens 29 verschillende Fat Eights uit de Blume & Grow collectie 20 cm rode bloemetjes stof voor de binnen rand 30 cm theepotjesstof met bloemen voor de buitenste rand 75 cm crème stof met stipjes Ga op onze site naar The Birdhouse en je vindt het pakket, het patroon én natuurlijk ook alle losse stoffen. https://quiltstudiohetgooi.com/brands/the-birdhouse/

De patronen van deze superleuke Blume & Grow Quilt van The Birdhouse zijn binnen! We hebben nu ook het complete stoffenpakket kunnen samenstellen. In het pakket zitten:Het voorbedrukte panel voor de Blume & Grow quilt en kussens29 verschillende Fat Eights uit de Blume & Grow collectie20 cm rode bloemetjes stof voor de binnen rand30 cm theepotjesstof met bloemen voor de buitenste rand75 cm crème stof met stipjes Ga op onze site naar The Birdhouse (klik) en je vindt het pakket, het patroon én natuurlijk ook alle losse stoffen.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.