Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Boompjes Quilt

Eleonore maakte deze prachtige Scrappy Huisje-Boompje-Beestjes quilt. De huisjes vormen de rand en de beestje zitten op de hoeken. Drie vosjes en één haasje.... We zochten er een mooie backing bij uit. Vanwege het gewicht van deze top, door alle naadtoeslagjes, adviseerden we een wollen tussenvulling. Dan wordt de quilt niet te zwaar en gaat doorquilten met de hand echt makkelijker. Veel succes Eleonore!

Eleonore maakte deze prachtige Scrappy Huisje-Boompje-Beestjes quilt. De huisjes vormen de rand en de beestje zitten op de hoeken. Drie vosjes en één haasje…. We zochten er een mooie backing bij uit. Vanwege het gewicht van deze top, door alle naadtoeslagjes, adviseerden we een wollen tussenvulling. Dan wordt de quilt niet te zwaar en gaat doorquilten met de hand echt makkelijker. Veel succes Eleonore!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.