Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Gezellige drukte

Het was een superdrukke dag in de Quiltwinkel vandaag. Zowel in de ochtend als de middag waren twee groepen dames bezig de quilttechnieken onder de knie te krijgen in de gezellige basiscursus van Ineke Vaillant. Ondertussen liepen de klanten af en aan om voor de feestdagen nog even snel missende stofjes in te slaan. Want inderdaad.....morgen is de laatste dag dit jaar dat Quilt Studio het Gooi geopend is. Maar geen nood.....bestellingen in de webshop worden tot donderdag nog verzonden en op 4 januari gaat de deur weer gewoon open hoor!

Het was een superdrukke dag in de Quiltwinkel vandaag. Zowel in de ochtend als de middag waren twee groepen dames bezig de quilttechnieken onder de knie te krijgen in de gezellige basiscursus van Ineke Vaillant. Ondertussen liepen de klanten af en aan om voor de feestdagen nog even snel missende stofjes in te slaan. Want inderdaad…..morgen is de laatste dag dit jaar dat Quilt Studio het Gooi geopend is. Maar geen nood…..bestellingen in de webshop worden tot donderdag nog verzonden en op 4 januari gaat de deur weer gewoon open hoor!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.