Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Gezellige Workshop

Het was een bruisende dag bij Quilt Studio het Gooi. De hele dag liepen er quiltsters in en uit met tasjes vol nieuwe lapjes en projecten. En er was een supergezellige workshop 'Manden Maken' van Wilma Bruins-Jorna. Op zo'n dag maak je een kleine mand, waarna je precies weet hoe je zelf een grote tas kunt maken. Op de foto de resultaten van vandaag. Superleuk geworden dames....

Het was een bruisende dag bij Quilt Studio het Gooi. De hele dag liepen er quiltsters in en uit met tasjes vol nieuwe lapjes en projecten. En er was een supergezellige workshop ‘Manden Maken’ van Wilma Bruins-Jorna. Op zo’n dag maak je een kleine mand, waarna je precies weet hoe je zelf een grote tas kunt maken. Op de foto de resultaten van vandaag. Superleuk geworden dames….

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.