Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Heel veel huisjes

Wat maken onze klanten toch originele quiltjes! Eveline maakte het gratis patroon van Borduurwinkel Soed Idee, en combineerde dit met onze huisjesstofjes van Anni Downs. Het miniquiltje past precies in het leuke quiltrekje dat ze bij ons kocht. Echt heel erg leuk Eveline! Ook het aardewerkhuisje komt bij Quilt Studio het Gooi vandaan. Je vindt ze in onze webshop bij Cadeau.

Wat maken onze klanten toch originele quiltjes! Eveline maakte het gratis patroon van Borduurwinkel Soed Idee, en combineerde dit met onze huisjesstofjes van Anni Downs. Het miniquiltje past precies in het leuke quiltrekje dat ze bij ons kocht. Echt heel erg leuk Eveline! Ook het aardewerkhuisje komt bij Quilt Studio het Gooi vandaan. Je vindt ze in onze webshop bij Cadeau (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.