Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Jubileum

Vandaag is het precies zes jaar geleden dat onze winkel geopend werd. En wat is er veel gebeurd in die tijd! Zoveel quiltsters hebben onze winkel al minstens één keer bezocht. Honderden lessen en workshops zijn er gegeven. Kilometers stof gingen over de toonbank en de koffieautomaat heeft heel veel kopjes koffie geschonken. We blijven graag voor jullie klaarstaan in die gezellige 'snoepwinkel' en hopen jullie ook dit jaar in Eemnes te mogen helpen. Groetjes van het team van Quilt Studio het Gooi!

Vandaag is het precies zes jaar geleden dat onze winkel geopend werd. En wat is er veel gebeurd in die tijd! Zoveel quiltsters hebben onze winkel al minstens één keer bezocht. Honderden lessen en workshops zijn er gegeven. Kilometers stof gingen over de toonbank en de koffieautomaat heeft heel veel kopjes koffie geschonken. We blijven graag voor jullie klaarstaan in die gezellige ‘snoepwinkel’ en hopen jullie ook dit jaar in Eemnes te mogen helpen. Groetjes van het team van Quilt Studio het Gooi!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.