Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Masterquilt

De nieuwe cursus 'Carnival Flower Quilt' van Marianne Martens-Niemeijer is ook heel mooi wanneer je de quilt van traditionele stoffen maakt in plaats van batiks. Wanneer je in onze winkel stof komt uitzoeken, maakt Marianne van de uitgekozen stoffen een voorbeeld voor je. Zo is deze gemaakt van de nieuwe serie van French General 'La Grande Soiree'. Er zijn nog twee plekjes vrij voor deze ongelofelijk mooie quilt cursus! (klik)

De nieuwe cursus ‘Carnival Flower Quilt’ van Marianne Martens-Niemeijer is ook heel mooi wanneer je de quilt van traditionele stoffen maakt in plaats van batiks. Wanneer je in onze winkel stof komt uitzoeken, maakt Marianne van de uitgekozen stoffen een voorbeeld voor je. Zo is deze gemaakt van de nieuwe serie van French General ‘La Grande Soiree’. Er zijn nog twee plekjes vrij voor deze ongelofelijk mooie quilt cursus! (klik)

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.