Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Nieuwe KERSTCOLLECTIE!

Wat hebben we toch een bijzonder beroep! 28 graden, bijna de langste dag....... en wat bezorgt het witte busje? De COMPLETE KERSTCOLLECTIE van The Birdhouse Ready For Another Christmas. En ja....je ziet het goed.....die rol bovenop is bedrukt met meerdere banen voor het leuke quiltpatroon dat Nathalie bedacht heeft. Nu alleen nog even wachten wanneer dat patroon binnenkomt. De stofjes komen dit weekend in de webshop.

Wat hebben we toch een bijzonder beroep! 28 graden, bijna de langste dag……. en wat bezorgt het witte busje? De COMPLETE KERSTCOLLECTIE van The Birdhouse Ready For Another Christmas. En ja….je ziet het goed…..die rol bovenop is bedrukt met meerdere banen voor het leuke quiltpatroon dat Nathalie bedacht heeft. Nu alleen nog even wachten wanneer dat patroon binnenkomt. De stofjes komen dit weekend in de webshop.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.