Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Probleem opgelost

Vanmiddag hadden we een flinke klus aan deze prachtige quilt. Hij moest gesandwicht worden, maar vermoedelijk door een fout in het patroon (dacht de maakster) waren de randen van de quilt 10 centimeter korter dan de middellijnen. Door heel precies de Stiches aan te brengen hebben we de extra ruimte over alle borders kunnen verdelen en valt de 'schade' mee. Succes met het doorquilten van deze 'schoonheid'!

Vanmiddag hadden we een flinke klus aan deze prachtige quilt. Hij moest gesandwicht worden, maar vermoedelijk door een fout in het patroon (dacht de maakster) waren de randen van de quilt 10 centimeter korter dan de middellijnen. Door heel precies de Stiches aan te brengen hebben we de extra ruimte over alle borders kunnen verdelen en valt de ‘schade’ mee. Succes met het doorquilten van deze ‘schoonheid’!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.