Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Ruim 50 dubbelbrede achterkantstoffen!

Vandaag kwamen er weer vier nieuwe Backings binnen van Ruby Star Sociëty en Fig Tree & Co. Maar liefst 275 cm breed zijn deze stoffen voor de achterkant van je quilt. We hebben er nu RUIM 50!!! Je kunt zo'n stof trouwens ook heel goed gebruiken voor de border van je quilt. Zeker als het een grote quilt is. Zo hoeven er geen naadjes in te komen en het is altijd voordeliger! De complete collectie vindt je in onze webshop (klik).

Vandaag kwamen er weer vier nieuwe Backings binnen van Ruby Star Sociëty en Fig Tree & Co. Maar liefst 275 cm breed zijn deze stoffen voor de achterkant van je quilt. We hebben er nu RUIM 50!!! Je kunt zo’n stof trouwens ook heel goed gebruiken voor de border van je quilt. Zeker als het een grote quilt is. Zo hoeven er geen naadjes in te komen en het is altijd voordeliger! De complete collectie vindt je in onze webshop (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.