Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Schatkistjes

Als Quiltwinkel eigenaar mag je op een heleboel plaatsen in Nederland naar leuke stofjes speuren. En dan komen we ook wel eens een 'Schatkistje' tegen. Zo'n kist waarin de lapjes zitten die op een beurs gebruikt werden, of op een open dag, en waar daarna niet meer naar werd omgekeken. En daar mogen wij dan in graven! We hebben een paar honderd mooie aanwinsten voor jullie uitgezocht, en die vindt je vanaf vandaag in onze bekende 'Snoepjesbakken'.

Als Quiltwinkel eigenaar mag je op een heleboel plaatsen in Nederland naar leuke stofjes speuren. En dan komen we ook wel eens een ‘Schatkistje’ tegen. Zo’n kist waarin de lapjes zitten die op een beurs gebruikt werden, of op een open dag, en waar daarna niet meer naar werd omgekeken. En daar mogen wij dan in graven! We hebben een paar honderd mooie aanwinsten voor jullie uitgezocht, en die vindt je vanaf vandaag in onze bekende ‘Snoepjesbakken’.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.