Enter your keyword

< TERUG NAAR OVERZICHT

Vriendinnendag

Om 10:30 worden jullie ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Bij mooi weer volgt een uitleg in de romantische tuin. Vervolgens gaan we aan de slag in de sfeervolle studio. Tussendoor worden sapjes uitgedeeld. Om 13:00 wordt de lunch geserveerd, samen met fris of een goed glas wijn. Hierna volgt het tweede deel van de workshop met tussendoor een kop thee of iets fris. Aan het einde van de dag, rond 16:00 uur wordt een groepsfoto gemaakt met de resultaten van de quilt-dag. Er kan gewerkt worden aan een vriendinnen-quilt, maar individuele werkstukken zijn ook mogelijk. De cursusprijs is inclusief alle materiaal en catering. Vooraf overleggen we wat er gemaakt zal worden en welke stoffen en kleuren de voorkeur hebben. Een onvergetelijke ervaring!!! Minimaal 8 en maximaal 12 deelneemsters.

Wanneer?
In overleg.

Hoe lang duurt de workshop?
Aanvang 10:30 uur tot 16:30 uur.

Valt er iets te kiezen?
Bij Quiltstudio het Gooi valt er altijd iets te kiezen! U kunt kiezen wat u samen wilt maken! Sommige vriendinnen maken samen een vriendinnen-quilt, dit gebeurt bijvoorbeeld regelmatig op een vrijgezellenfeest. Mocht u iets anders willen maken, kunt u ook eens kijken tussen de cursussen en workshops voor inspiratie.

Wat mag het kosten?
Een vriendinnendag kan al vanaf €15,-. De uiteindelijke prijs hangt af van het arrangement wat u wilt samenstellen en wat voor werkstuk u wilt maken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Leuk! Hoe geef ik me op?
Opgeven kan via info@quiltstudiohetgooi.nl of bel even naar 035-5317332. Graag tot ziens bij Quilt Studio het Gooi!

Leave a Comment