Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Weer open!

Na een heerlijke vakantie zijn we er weer helemaal klaar voor! Er is de laatste dagen al weer veel gebeurd in de winkel. En gelukkig weten jullie de webshop ook te vinden. Morgen gaan we weer open, maar nog wel met wat beperkingen. Heb je iets nodig.....dan kun je even bellen of mailen. Dan kunnen we afspreken wat voor jou de beste manier is. Ook onze 'Personal Shopper' service is weer van stal gehaald. Wil je een bepaalde quilt maken? Stuur dan een mailtje met de naam of een plaatje van de quilt. Wij maken een foto met alle stofjes die je nodig hebt naast elkaar op de foto. Zo kun je goed zien hoe ze bij elkaar staan. Shoppen via What's App kan ook. We lopen rond door de winkel terwijl je via je scherm mee kunt kijken. En er mag afgehaald worden. Dus geen zorgen....je kunt gewoon door met je quilt.

Na een heerlijke vakantie zijn we er weer helemaal klaar voor! Er is de laatste dagen al weer veel gebeurd in de winkel. En gelukkig weten jullie de webshop ook te vinden. Morgen gaan we weer open, maar nog wel met wat beperkingen. Heb je iets nodig…..dan kun je even bellen of mailen. Dan kunnen we afspreken wat voor jou de beste manier is. Ook onze ‘Personal Shopper’ service is weer van stal gehaald. Wil je een bepaalde quilt maken? Stuur dan een mailtje met de naam of een plaatje van de quilt. Wij maken een foto met alle stofjes die je nodig hebt naast elkaar op de foto. Zo kun je goed zien hoe ze bij elkaar staan. Shoppen via What’s App kan ook. We lopen rond door de winkel terwijl je via je scherm mee kunt kijken. En er mag afgehaald worden. Dus geen zorgen….je kunt gewoon door met je quilt.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.