Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

juni 19, 2024

Dionne volgt een cursus appliqueren bij Laura F Strating-Janssens. Het patroon is van Minick & Simpson en heet de 'Hartfield Quilt'.

Appliqueren

Ook Dionne volgt een cursus appliqueren bij Laura F Strating-Janssens. Het patroon is van Minick & Simpson en heet de ‘Hartfield Quilt’.

Lees verder »
Laura volgt een cursus appliqueren bij naamgenoot Laura F Strating-Janssens. Het patroon is van Minick & Simpson en heet de 'Hartfield Quilt'. Met een duidelijke volgorde leert Laura de cursisten hoe je zo'n mooie quilt maakt! Laura geeft meer workshops en cursussen in onze winkel.

Hartfield Quilt

Laura volgt een cursus appliqueren bij naamgenoot Laura F Strating-Janssens. Het patroon is van Minick & Simpson en heet de ‘Hartfield Quilt’. Met een duidelijke

Lees verder »
Voor klanten in het buitenland stellen we vaak pakketten samen. Zo wilde Jacomien uit Zweden een blokkenquilt maken met rode stoffen. We stelden dit pakket voor haar samen. Deze week mailde ze een foto hoe de quilt geworden is. Wat een snoepje Jacomien! Heerlijk om op een kille avond onder te kruipen bij het haardvuur.

Naar Zweden!

Voor klanten in het buitenland stellen we vaak pakketten samen. Zo wilde Jacomien uit Zweden een blokkenquilt maken met rode stoffen. We stelden dit pakket

Lees verder »
Dodo maakte Guutes antieke quilt onder leiding van Patricia Kockelkoren. In plaats van een crème achtergrond koos ze voor zacht grijsblauw. Zo krijg je een compleet andere quilt!

Achtergrond

Dodo maakte Guutes antieke quilt onder leiding van Patricia Kockelkoren. In plaats van een crème achtergrond koos ze voor zacht grijsblauw. Zo krijg je een

Lees verder »

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.