Algemene voorwaarden

1 Webshop

1.1 Kleurechtheid foto’s

Hoe goed wij de foto’s van de verschillende stoffen ook maken, het is altijd mogelijk dat je scherm anders staat afgesteld en de kleur niet helemaal is zoals u hoopte. Het heeft dan ook de voorkeur zelf naar onze gezellige Quiltwinkel in Eemnes te komen. Daar helpen wij u graag bij het uitzoeken van de stoffen voor uw quilt project. 

1.2 Aansprakelijkheid

De informatie op onze website is met aandacht en grote zorgvuldigheid samengesteld. Quilt Studio het Gooi is echter niet verantwoordelijk voor de blijvende beschikbaarheid en nauwkeurigheid van alle informatie die op deze website wordt weergegeven. Quilt Studio het Gooi is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit ontbrekende of onjuiste informatie op deze website of voor het feit dat het tijdelijk niet mogelijk is om via de website bestellingen te plaatsen.

2. Verzending

2.1 Levertijd

Bestellingen die vandaag geplaatst zijn, worden morgen verzonden met Post NL, DPD of FOD. 

2.2 Schade

Quilt Studio het Gooi is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade aan producten tijdens de verzending. Wij garanderen u dat alles wat wij versturen intact en zorgvuldig verpakt op de post gaat.

3. Ruilen en retourneren

U kunt uw bestelde product niet zomaar ruilen. Dit gaat in overleg met Quilt Studio het Gooi. U kunt ons mailen op info@quiltstudiohetgooi.nl of bellen naar 035-53173322 De geretourneerde producten moeten voor 100% verkoopbaar zijn. Er mag aan het geretourneerde product geen enkele wijziging zijn aangebracht. De verpakking moet ongeopend zijn en het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. 

4. Cursusvoorwaarden

4.1 Inschrijving en annulering

Uw inschrijving is definitief als het cursusgeld geheel is voldaan. Annulering van uw inschrijving is mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de cursus of workshop. In dat geval ontvangt u uw cursusgeld terug. Na deze termijn wordt uw cursusgeld niet meer geretourneerd, wel kunt u voor een vervanger zorgen.

4.2 Wanneer gaat een cursus niet door

Onder het gestelde minimum aantal deelnemers gaat de cursus niet door en wordt uw cursusgeld teruggestort. Bij ziekte van de docente kan in overleg worden besloten om de cursus door te laten gaan op een nader te bepalen datum. 

4.3 Wat is inbegrepen

Het cursusgeld is inclusief BTW, koffie en thee met wat lekkers. De cursus is exclusief materiaal, tenzij anders vermeld op uw inschrijfbevestiging.

5. Privacy en beveiliging

Persoonlijke informatie die door gebruikers van onze website wordt verstrekt, wordt met de nodige zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Persoonlijke gegevens, zoals de gegevens van uw bestelling, die op of via deze website worden verwerkt, worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend benut in het kader van uw contact met Quilt Studio het Gooi. Dit houdt in dat wij uw gegevens niet doorgeven aan derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de levering van de door u bestelde diensten of producten. In dergelijke gevallen mogen derden deze informatie alleen en uitsluitend gebruiken voor het uitvoeren van hun taak om u de betreffende producten en diensten te leveren. Op het moment dat u deze gegevens op onze site achterlaat, stemt u automatisch in met ons privacybeleid.