Blog

Kerstquilt

Kerstquilt

Een van onze klanten had haar The Santa, the Tree, the Turkey and Me quilt mee voor een passende achterkant. Wat is het een leuke kerstquilt! Wil je hem ook maken? Wij hebben het patroon (klik) en de wolletjes op voorraad. Ons linnen is iets donkerder trouwens dan op deze foto….

Beauty

Beauty

Wat een ongelofelijk mooi quilt is deze van Susan Smith. Hij staat in haar boek Somewhat in the Middle. Wij zochten samen met de maakster de stofjes een tijdje geleden uit. Dat is goed geslaagd, al zeggen we het zelf….. Echt een BEAUTY!

Tweepersoons…

Tweepersoons…

Patty maakte deze schitterende Stonefields quilt. Hij mocht komen logeren. We hadden ons niet gerealiseerd hoe GROOT deze quilt eigenlijk is. We hebben overal gemeten en dit is de enige plek waar hij past. Helaas dus niet helemaal te zien. Maar wat is hij mooi!

Nieuwtjes

Nieuwtjes

Hij is er weer! Onze nieuwsbrief is zojuist verstuurd. Hij is weer lekker lang, met veel nieuwtjes. Heb je hem niet? Zit hij in je Spambox misschien, als ongewenste reclame? Of….heb je nog geen abonnement. Dat kan alsnog….(klik) Fijne dag van het Team van Quilt Studio het Gooi

Workshop

Workshop

Vanochtend was er voor het eerst dit jaar weer een workshop! Wat heerlijk die gezelligheid in de lesruimte. Er werd met de hand gewerkt aan het ‘Ronde Vormen’ kussen van Tonny. Sommige cursisten kwamen zelfs uit de buurt van Enschede vandaan…… We zijn vereerd…. Ook deze workshop volgen? Er zijn nog een paar plekjes vrij… View more

Judy Newman

Judy Newman

Ook kwamen er weer veel mooie quilts mee naar de winkel. Dit is de ‘Tea and Cake’ quilt van Judy Newman. Omdat onze klant hem niet zo groot wilde, heeft ze gewoon een kleinere maat hexagons gebruikt dan aangegeven. Slim…… We kozen deze voorste gele stof voor de rand erbij uit.

Linnen combinatie

Linnen combinatie

Marijke had een stapel hexagon bloemen gemaakt. Een tijdje geleden zochten we er deze linnen achtergrondstof (klik) en streepjes sashing voor uit. Vandaag hoefde er alleen nog een binding bij. Een hele goede vriendin gaat hem nu voor Marijke doorquilten! Zo’n vriendin willen we allemaal wel toch?……..Waar vindt je die….

Plaatjesstofjes

Plaatjesstofjes

We hebben een nieuw stoffenmerk in onze winkel. Poppie Cotton, ontworpen door twee jonge vrouwen: Lori en Jina uit Amerika. We zijn er superblij mee… Wat een vrolijke stofjes met leuke plaatjes. En nog milieuvriendelijk geproduceerd ook. Je vindt ze in onze webshop (klik).

nl_NLDutch