Blog

Kerst Quilt

Kerst Quilt

Els had nog een leuke quilt af. Het is een grote ijskristal, wat je vanaf een afstand goed ziet. Els maakte hem van de Bunny Hill kerststofjes van het afgelopen jaar. Dit jaar kerst kan ze hem mooi gebruiken! Veel succes met het doorquilten….

Welkom

Welkom

John is er maar druk mee de stapeltjes aan te vullen. En hij heeft wat gezellige plantjes gekocht. Met dit heerlijke weer staat de deur ook lekker de hele dag open. En de meekomende heren genieten van een kopje koffie op het bankje voor de winkel. Want het toeristen seizoen is weer begonnen merken we!… View more

Seizoenen

Seizoenen

Het was weer een gezellige drukte vandaag in de winkel. En er kwamen weer prachtige werkstukken mee. Zoals deze quilt van Francis. Hij heet ‘Seizoen der lapjes’ en is gekocht bij Quilt It & Dotty in Overloon. We hebben er een mooie achterkant stof bij uitgezocht.

Leuk kussen

Leuk kussen

Tineke maakte de top van dit ‘Halve Clamshell’ kussen. De blauwe stof komt op de achterkant. En van de restjes gaat ze een bijpassend Cathedral Windows kussen maken. Dus wie weet….binnenkort een foto met allebei er op Tineke? Het patroon bestel je hier (klik

Klassiek

Klassiek

Vorige week kregen we deze mooie klassieke stofjes binnen van Barbara Brackham. Ook de randstof is echt heel mooi. Vandaag hadden we eindelijk tijd om de stofjes in de webshop te zetten. Je vindt ze hier (klik)

Regenboogboom filmpje

Regenboogboom filmpje

Wat een ontzettend leuk filmpje stuurde de regenboogboom ons vandaag. Nu weten we meteen waar die naam vandaan komt. En je ziet hoe gezellig een kinder-ziekenhuiskamer wordt met zo’n fleurige quilt. Dit is de link van het Youtube filmpje (klik) ……een aanrader om even te bekijken.

Bijpassend

Bijpassend

Gerda deed vlak voor de eerste Lockdown de workshop Poef maken van Monica Harnisch in onze winkel. Vandaag had ze hem mee om het resultaat te laten zien. Het bijpassende tasje is gemaakt van de restjes met de naam van haar teckeltje er op. Het patroon is van Hatched and Patched. Wat een superleuke set!

Tasje

Tasje

Gerda en Esther maakten ook het originele tasje van Anni Downs voor Hatched and Patched (klik). Met de bijbehorende wolletjes (klik). Hij is lekker groot! Het was voor het eerst dat we hem af zagen namelijk…. Zo leuk

Super tas!

Super tas!

Marjolein kocht een tijdje geleden een stapeltje rode stofjes in onze webshop…..gewoon op de gok. En daar maakte ze deze ontzettend leuke tas van! Het kan dus best……stofjes online uitzoeken. Dank je wel voor de foto Marjolein en heel veel plezier van deze mooie tas.

Liberty London

Liberty London

Gistermiddag bracht het witte busjes maar liefst 18 Liberty London stofjes! John is meteen aan het snijden gegaan. We hebben ze alle 18 bij elkaar in onze webshop gezet (klik)…….lekker overzichtelijk en makkelijk om te bestellen. Maar in het echt bekijken blijft het leukste!

nl_NLDutch