Enter your keyword

Blog

Mooie combinatie

Mooie combinatie

Als dames zeggen dat ze een quilt maken van hun oude voorraad stofjes, denk je soms dat die er dan ook gedateerd uit gaat zien. Nou deze in ieder geval niet! Wat heeft deze quiltster goed gebruik gemaakt van kleur en contrast! We hebben er een mooie achterkant bij uitgezocht.

Kleindochters keuze

Kleindochters keuze

Jannie maakt een quilt voor haar kleindochter. Die zocht een tijdje geleden bij Quilt Studio het Gooi de stoffen uit. Het moest groen met wit en grijs worden. En ze zocht ook dit moderne patroon uit. Vandaag kon de quilt gesandwicht. Ook de backing mocht de kleindochter zelf kiezen. Hij wordt leuk Jannie!

Kleurige Hartjes

Kleurige Hartjes

Deze klant maakt voor haar kleinkind een snoepige hartjes quilt met de Foundation Paper Piecing methode. Leuk om per hartje verschillende stofjes te gebruiken, maar dan wel in één kleur! We hebben er een mooie hartjes achterkant voor uitgezocht. Dat is straks een heel blij kleinkind!

Border

Border

Voor deze superleuke Gardenhurst quilt, een patroon van Irene Blanck, zochten we vandaag een randstof uit. Om niet teveel contrast te krijgen werd het die linksonder. De stof is van French General uit haar nieuwste collectie Le Beau Papillon (klik)

Tafelkleed

Tafelkleed

Adrike kocht een tijdje geleden bij ons in de winkel een hele stapel rode en blauwe stofjes. Ze knipte er gewoon lekker blokken van. Nu was de top klaar, zodat we een leuke achterkantstof konden uitzoeken. Het wordt een kleed voor op de (tuin)tafel. Gezellig!

Katjeskussen

Katjeskussen

Wij helpen onze klanten vaak met het uitzoeken van stofjes. Deze klant wilde ons katjeskussen maken in frisse kleurtjes. En met een donkere achtergond in plaats van een lichte. Vandaag kregen we een foto van het eindresultaat. Dat is echt heel leuk geworden! Het patroon staat in onze webshop (klik)

Nummer drie…

Nummer drie…

Hier is dan Ufo nummer drie. Het wordt een combinatie van applicatie, molentjes en letters. Het schetsontwerp en de stofjes zitten keurig bij elkaar in zo’n handig bak van de Action. Jammer dat we nog geen tijd hebben gevonden hem af te maken. Harder werken dus maar…..

Leuke vondst!

Leuke vondst!

John en ik neuzen regelmatig rond op beurzen om leuke dingetjes voor jullie in te kopen. Deze kaarten konden we niet weerstaan! We hebben er 14 verschillende van besteld en het witte busje kwam ze vandaag afleveren. Leuk om je quilt vriendin een persoonlijk berichtje te sturen. Want zeg nou zelf…een echte kaart is toch… View more

Perzik en zalm

Perzik en zalm

Gewoon even wat zalmkleurige stofjes in de webshop gezet. Want we hebben er zoveel meer dan in onze online winkel staan. En ze zijn zo lekker fris om te zien. Je vindt ze onder ‘oranje perzik zalm’ wanneer je op kleur zoekt (klik)

nl_NLDutch
nl_NLDutch