Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

september 21, 2024

Snelle Kerstquilt

Quirien maakte deze leuke kerstquilt van het Anni Downs Panel (klik).De blokjes rand maakte ze van de kerststofjes van The Birdhouse (klik).Wat een origineel idee!

Lees verder »

Sovereign Quilt

Okkie kwam gisteren haar Sovereign quilt sandwichen. Een patroon van Max & Louise. Ze koos er een superleuke backing voor uit van Marcus Fabrics (klik).

Lees verder »

Schattig Tasje

Tineke maakte dit superschattige tasje van Annie Downs. Het patroon is nabesteld en komt hopelijk snel weer binnen. Tineke gebruikte er de leuke nieuwe Tilda

Lees verder »
Het is zo leuk om te zien een korte cursus de creativiteit van de deelneemsters kan aanwakkeren. Ineke Vaillant leerde de dames appliqueren en festonneren. Claudia besloot er een mode quilt van te maken. Ze knipte allerlei jurkjes die je zo zou willen aantrekken! Er komen ook nog kleine borduurwerkjes op sommige blokken. We hopen ooit een foto te krijgen wanneer hij af is Claudia!

Eigen idee!

Het is zo leuk om te zien een korte cursus de creativiteit van de deelneemsters kan aanwakkeren. Ineke Vaillant leerde de dames appliqueren en festonneren.

Lees verder »

Where We Love Quilt

Gisteren startte een nieuwe cursus onder leiding van Ineke Vaillant. De dames hebben al twee keer eerder als groep een cursus gevolgd. Daarom werd de

Lees verder »

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.