Antique Lighthouse

Door Marianne Martens-Niemeijer

Antique Lighthouse

Antique Lighthouse is wat de naam al zegt, een verbeelding van de stralen van een oude vuurtoren. In dit patroon zijn de scherpe punten waarvoor Quiltworx bekend staat, heel mooi verwerkt. De quilt meet 40 x 40 inch (101 x 101 cm) en is, hoewel het anders lijkt, niet moeilijk te maken. Als je nog nooit Quiltworx Paper Piecing hebt gedaan, dan is dit een mooi beginnersproject. Bij deze quilt is het heel mooi om voor de buitenste border een randstof te gebruiken. 
Deze prachtige quilt van Quiltworx is echt uniek. Wiskundige precisie is het geheim van het mooie symmetrische patroon. In de basis is deze quilt niet moeilijk om te maken! Want alle foundation paper piecing patronen zijn bij de cursus inbegrepen. Het is dus niet nodig iets uit te tekenen!
Waar zit dan het ‘geheim’?
Marianne Martens gaat jullie tijdens lesdagen precies uitleggen hoe deze quilt werkt. Het draait daarbij om plannen en organiseren. Ben je echt heel erg chaotisch, dan is dit de mogelijkheid om te leren hoe je orde in de lapjes-chaos kunt houden Als je het graag wilt leren, ga dan de uitdaging aan! Je werkt van binnen naar buiten. Het in elkaar zetten gaat juist in tegengestelde volgorde. Deze cursus is op de naaimachine en ook geschikt voor minder ervaren quiltsters.

Wanneer?
zaterdag 10 oktober 2024 en 7 november  van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Wat is inbegrepen?
koffie of thee met wat lekkers en het patroon

Wat mag het kosten?
De kosten voor deze twee-daagse cursus zijn €165

Wat neem ik zelf mee?
Na inschrijving ontvang je de lesbrief,

Leuk! Hoe geef ik me op?

Opgeven kan via info@quiltstudiohetgooi.nl of bel even naar 035-5317332. Graag tot ziens bij de workshop!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit een event!