Enter your keyword

< TERUG NAAR OVERZICHT

Workshop Vouwtechnieken door Fanny Eikelenboom

Fanny is de ontwerpster van de quilt ‘De Russische Bloementuin’. Een quilt met ingenieuze vouwtechnieken. Echt eens iets heel anders! Ben je ook nieuwsgierig hoe je deze bloemen maakt? Fanny gaat het je in een halve dag leren. Het advies is om deze workshop met de naaimachine te doen, maar het kan ook met de hand (duurt wel langer). Thuis heb je wat voorwerk in de vorm van vierkantjes snijden. Je mag je eigen stof meenemen, maar bij ons uitzoeken kan natuurlijk ook. Kom dan voor die tijd naar onze winkel, dan kunnen we je adviseren in de stofkeuze.

Wanneer?
Zaterdag 17 maart (VOL)
Maandag 30 april (VOL)

Wat zijn de tijden?
Van 10:00 uur tot 14:00 uur (zonder lunchpauze)

Wat is inbegrepen?
Om de kosten zo laag mogelijk te houden mag je eigen stof meenemen. Uiteraard hebben we regelmatig koffie/thee met wat lekkers er bij. Je kunt eventueel een boterhammetje meenemen als 4 uur les wat aan de lange kant voor je is.

Wat mag het kosten?
De prijs voor deze workshop is €39,50

Leuk! Hoe geef ik me op?
Opgeven kan via info@quiltstudiohetgooi.nl of bel even naar 035-5317332. Graag tot ziens bij de workshop! Let op: de workshop gaat door met minimaal zes deelneemsters! Na betaling ontvang je de lesbrief en de materialen lijst voor deze superleuke workshop!