Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Goed verzorgd!

Zelf hadden we wat kerstquilts mee naar de regiodag in Bunschoten-Spakenburg. Op de foto het leuke werkje verzorgd door Marijke van het Klossie. Needle turn om een boekje van te maken. Wat een origineel idee! Wij kozen voor een huisje in plaats van een bloemetje....nu nog even af maken vanavond. Het was een heerlijke dag. Dank julle allemaal voor de perfecte verzorging! We zijn blij dat we lid zijn van het Quiltersgilde.

Zelf hadden we wat kerstquilts mee naar de regiodag in Bunschoten-Spakenburg. Op de foto het leuke werkje verzorgd door Marijke van het Klossie. Needle turn om een boekje van te maken. Wat een origineel idee! Wij kozen voor een huisje in plaats van een bloemetje….nu nog even af maken vanavond. Het was een heerlijke dag. Dank julle allemaal voor de perfecte verzorging! We zijn blij dat we lid zijn van het Quiltersgilde.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.