Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Huisje, Boompje, Beestje

Wat is het toch een voorrecht om een quiltwinkel te hebben! Oke....het is hard werken en we maken lange dagen. Maar al die mooie lapjes en gezellige klanten. En die prachtige quilts die er iedere dag weer meekomen. Zoals deze schattige boompjes quilt van Eleonore. Van zichzelf mocht het deze keer geen blauwe quilt worden. Nou...dat is heel goed gelukt. Wat zal deze leuk zijn om aan te werken met die honderden verschillende stofjes....Succes Eleonore met de huisjes en vosjesranden die er nog aan gaan komen. Huisje, boompje, beestje.....

Wat is het toch een voorrecht om een quiltwinkel te hebben! Oke….het is hard werken en we maken lange dagen. Maar al die mooie lapjes en gezellige klanten. En die prachtige quilts die er iedere dag weer meekomen. Zoals deze schattige boompjes quilt van Eleonore. Van zichzelf mocht het deze keer geen blauwe quilt worden. Nou…dat is heel goed gelukt. Wat zal deze leuk zijn om aan te werken met die honderden verschillende stofjes….Succes Eleonore met de huisjes en vosjesranden die er nog aan gaan komen. Huisje, boompje, beestje…..

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.