Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Laatste Les!

Vandaag was de laatste les van de Cottage-Style Charm Quilt van The Birdhouse. Marjan trakteerde want ze was oma geworden van een tweeling......jaaaa....inderdaad.....een jongen én een meisje. Op de foto's een paar resultaten van de deelneemsters Annemaer, Toos en Carla. Hopelijk krijgen we binnenkort in de groepsapp allemaal Affo's te zien! Veel succes dames, jullie quilts zijn allemaal evenmooi geworden! Het patroon staat in bestelling en is binnenkort weer verkrijgbaar via onze webshop (klik).

Vandaag was de laatste les van de Cottage-Style Charm Quilt van The Birdhouse. Marjan trakteerde want ze was oma geworden van een tweeling……jaaaa….inderdaad…..een jongen én een meisje. Op de foto’s een paar resultaten van de deelneemsters Annemaer, Toos en Carla. Hopelijk krijgen we binnenkort in de groepsapp allemaal Affo’s te zien! Veel succes dames, jullie quilts zijn allemaal evenmooi geworden! Het patroon staat in bestelling en is binnenkort weer verkrijgbaar via onze webshop (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.