Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Nieuwe French General!

Het witte busje bracht vandaag de nieuwe French General serie Bonheur de Jour. Omdat er veel inschrijvingen zijn op de quilt die achter deze stoffen hangt en die gemaakt is van French General stofjes, hebben we ze meteen in de webshop gezet. Er komen binnenkort ook nog Charm Pack's van. Ideaal om de sneeumannenquilt mee te maken. We zullen de deelneemsters even een persoonlijk berichtje sturen als die binnen zijn. Je vindt de stoffen hi

Het witte busje bracht vandaag de nieuwe French General serie Bonheur de Jour. Omdat er veel inschrijvingen zijn op de quilt die achter deze stoffen hangt en die gemaakt is van French General stofjes, hebben we ze meteen in de webshop gezet. Er komen binnenkort ook nog Charm Pack’s van. Ideaal om de sneeuwmannenquilt mee te maken. We zullen de deelneemsters even een persoonlijk berichtje sturen als die binnen zijn. Je vindt de stoffen hier (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.