Quiltwinkel en webshop

Wij verkopen quiltstoffen, patronen en benodigdheden van alle bekende merken in onze quiltwinkel. 

Bezoek je ook eens onze winkel?

Bekijk de sfeer in onze shop en wat je verder kunt doen in Eemnes!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit een event!

Van ons blog

Als kind nam ik me voor om elke dag wat bij de snoepwinkel te kopen. Toen bedoelde ik natuurlijk drop en zwart-op-wit. Maar nu heeft 'Snoepwinkel' een heel andere betekenis gekregen! Wat denken jullie van dit enorme blad vol met Liberty Snoepjes! Gisteravond voor jullie gemaakt! Om zo'n heerlijke scrappy quilt mee te maken

Liberty

Als kind nam ik me voor om elke dag wat bij de snoepwinkel te kopen. Toen bedoelde ik natuurlijk drop en zwart-op-wit. Maar nu heeft

Lees verder »

Lente stofjes

Wat zijn ze weer leuk! De nieuwe Acufactum stofjes die net zijn binnengekomen. Doordat deze stof breder is dan normaal, gebruiken veel quiltsters deze stof

Lees verder »