Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Superset

Else gaat vaak naar een Quilt Bee met vriendinnen. En dan wil je je quiltspulletjes 'in stijl' meenemen! Ze maakte deze leuke set bestaande uit een grote tas, een projecttas én een mooi etui. De tas heeft aan de ene zijde grote vierkanten en aan de andere juist kleine. Natuurlijk mag een initiaal niet ontbreken! En je kunt voor zo'n set lekker uit je restje 'shoppen'. Superleuk Else!

Else gaat vaak naar een Quilt Bee met vriendinnen. En dan wil je je quiltspulletjes ‘in stijl’ meenemen! Ze maakte deze leuke set bestaande uit een grote tas, een projecttas én een mooi etui. De tas heeft aan de ene zijde grote vierkanten en aan de andere juist kleine. Natuurlijk mag een initiaal niet ontbreken! En je kunt voor zo’n set lekker uit je restje ‘shoppen’. Superleuk Else!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.