Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Appliqueren op 9 manieren

Vandaag begon een nieuwe groep dames aan onze cursus 'Appliqueren op 9 Manieren'. Op de foto zie je een quilt in wording van onszelf. We werken graag met de Apliquick stokjes. Je tekent de vorm op een H250 vlies en knipt het midden er uit. Je houdt zo een rand over die je achterop het te appliqueren deeltjes strijkt. Door de vele knipjes plak je de stof prachtig vloeiend om het malletje heen. Verzamel alle deeltjes in een fotomapje. Nu kun je overal heel makkelijk werken aan je applicaties! Ideaal.....en supernetjes.... In het najaar start een nieuwe cursus. Wil je meedoen en ben je nieuwsgierig naar de andere acht methode's, mail dan even naar info@quiltstudiohetgooi.nl.

Vandaag begon een nieuwe groep dames aan onze cursus ‘Appliqueren op 9 Manieren’. Op de foto zie je een quilt in wording van onszelf. We werken graag met de Apliquick stokjes. Je tekent de vorm op een H250 vlies en knipt het midden er uit.

Je houdt zo een rand over die je achterop het te appliqueren deeltjes strijkt. Door de vele knipjes plak je de stof prachtig vloeiend om het malletje heen. Verzamel alle deeltjes in een fotomapje. Nu kun je overal heel makkelijk werken aan je applicaties! Ideaal…..en supernetjes…. In het najaar start een nieuwe cursus. Wil je meedoen en ben je nieuwsgierig naar de andere acht methode’s, mail dan even naar info@quiltstudiohetgooi.nl.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.