Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Basiscursus

Voor wie wil leren werken met Inches, rolmessen en patchen op de naaimachine is de Basiscursus Patchen & Quilten op de naaimachine van Wilma Bruins-Jorna een goede keuze. In september start weer een nieuwe serie van drie lessen. Vandaag was de laatste les van de voorjaarsgroep die hun tops hebben gesandwicht vandaag en vervolgens doorgequilt op de naaimachine. Lees meer op onze cursuspagina (klik).

Voor wie wil leren werken met Inches, rolmessen en patchen op de naaimachine is de Basiscursus Patchen & Quilten op de naaimachine van Wilma Bruins-Jorna een goede keuze. In september start weer een nieuwe serie van drie lessen. Vandaag was de laatste les van de voorjaarsgroep die hun tops hebben gesandwicht en vervolgens doorgequilt op de naaimachine. Lees meer op onze cursuspagina (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.