Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Boro workshop

Afgelopen zaterdag was de tweede van een serie workshops Boro technieken van Patricia Kockelkoren. In één dag was dit het resultaat van zeven cursisten. Sommige hadden meerdere mapjes afgekregen. Hoe leuk is dit! Komend weekend start een nieuwe groep. Binnenkort volgt op onze cursuspagina een datum voor nog een nieuwe workshop (klik), want de andere zitten al helemaal vol. Dus wil je ook zo'n leuk setje maken? Houd dan onze workshops in de gaten of stuur vast een mailtje.

Afgelopen zaterdag was de tweede van een serie workshops Boro technieken van Patricia Kockelkoren. In één dag was dit het resultaat van zeven cursisten. Sommige hadden meerdere mapjes afgekregen. Hoe leuk is dit! Komend weekend start een nieuwe groep. Binnenkort volgt op onze cursuspagina een datum voor nog een nieuwe workshop (klik), want de andere zitten al helemaal vol. Dus wil je ook zo’n leuk setje maken? Houd dan onze workshops in de gaten of stuur vast een mailtje.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.