Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Bruiloft

Hopelijk is er niemand zaterdag voor niets naar onze winkel in Eemnes gekomen. Want hadden een goede reden om de winkel dicht te doen.....Onze oudste is getrouwd. Met een ontvangst op vrijdag in het Rosarium in Doorn, De bruiloft op Hydepark en het diner bij de Batterijen op zaterdag. En vandaag een brunch op Landgoed de horst, een race op het kartcircuit in Driebergen en een rondvaart door de grachten van Utrecht. Maar morgenochtend gaan we gewoon jullie bestellingen weer inpakken!

Hopelijk is er niemand zaterdag voor niets naar onze winkel in Eemnes gekomen. Want hadden een goede reden om de winkel dicht te doen…..Onze oudste is getrouwd. Met een ontvangst op vrijdag in het Rosarium in Doorn, De bruiloft op Hydepark en het diner bij de Batterijen op zaterdag. En vandaag een brunch op Landgoed de horst, een race op het kartcircuit in Driebergen en een rondvaart door de grachten van Utrecht. Maar morgenochtend gaan we gewoon jullie bestellingen weer inpakken!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.