Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Bunny Hill Quiltpatroon

Het was vandaag een bijzonder drukke dag in de Quiltwinkel. Maar supergezellig! Aan alle kanten werden er lapjes uitgezocht, quilts te voorschijn gehaald en er zaten de hele dag vriendinnengroepjes aan de koffietafel. John had het maar druk met afrekenen en inpakken! In de workshopruimte was de laatste cursusochtend van de Bunny Hill 'Le Jardin Quilt'. Op de foto's de resultaten van Anita en Ankie. Helaas was het te druk om foto's van alle quilts te maken. Het leuke patroon is trouwens te koop in onze webshop:

Het was vandaag een bijzonder drukke dag in de Quiltwinkel. Maar supergezellig! Aan alle kanten werden er lapjes uitgezocht, quilts te voorschijn gehaald en er zaten de hele dag vriendinnengroepjes aan de koffietafel. John had het maar druk met afrekenen en inpakken!

In de workshopruimte was de laatste cursusochtend van de Bunny Hill ‘Le Jardin Quilt’. Op de foto’s de resultaten van Anita en Ankie. Helaas was het te druk om foto’s van alle quilts te maken. Het leuke patroon is trouwens te koop in onze webshop (klik)

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.