Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Christmas in July!

We hebben drie dagen superhard gewerkt, maar het is gelukt! De hele winkel is omgegooid. Het kleine winkeltje is een waar 'Kerststofjes Paradijs' geworden! Alle nieuwe kerststofjes zijn gesneden en liggen op jullie te wachten. Want...wil je iets af hebben met kerst, dan is nu een mooie tijd om te beginnen. je kunt natuurlijk ook in onze webshop kijken bij 'kerststoffen'. Ze staan er bijna allemaal in! 

We hebben drie dagen superhard gewerkt, maar het is gelukt! De hele winkel is omgegooid. Het kleine winkeltje is een waar ‘Kerststofjes Paradijs’ geworden! Alle nieuwe kerststofjes zijn gesneden en liggen op jullie te wachten. Want…wil je iets af hebben met kerst, dan is nu een mooie tijd om te beginnen. je kunt natuurlijk ook in onze webshop kijken bij ‘kerststoffen’ (klik). Ze staan er bijna allemaal in! 

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.