Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Goed idee!

Marijke zag gisteren de verschillende versies van Guutes Antieke Quilt op deze Facebook pagina. Toen ze vandaag naar onze winkel kwam heeft ze die van haar ook meegenomen. Marijke maakte hem Quilt-as-you-go. Dat betekent in delen. Dit kun je aan de achterkant goed zien. Meteen een mooie oplossing als je geen dubbelbrede stof voor de achterkant kunt vinden! Dank je wel voor het meenemen Marijke, hij is prachtig!

Marijke zag gisteren de verschillende versies van Guutes Antieke Quilt op deze Blog pagina. Toen ze vandaag naar onze winkel kwam heeft ze die van haar ook meegenomen. Marijke maakte hem Quilt-as-you-go. Dat betekent in delen. Dit kun je aan de achterkant goed zien. Meteen een mooie oplossing als je geen dubbelbrede stof voor de achterkant kunt vinden! Dank je wel voor het meenemen Marijke, hij is prachtig!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.