Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Hard gewerkt

Er is hard gewerkt vandaag in Eemnes. Er zijn nieuwe stoffen binnengekomen, bakken aangevuld. Nieuwe foto's gemaakt voor de website en bestellingen ingepakt. Zo'n dagje storm heeft dus ook wat voordelen. Moedig dat er toch nog een aantal klanten zich door het herfstweer gewaagd hebben! Oja... er zijn ook weer nieuwe huisjes. Die komen morgen in de webshop. Het leuke vier seizoenen stofje met de vogeltjes, haasjes en nog veel meer is trouwens van Windham. Je vindt het in onze webshop bij de 'plaatjesstofjes' (klik).

Er is hard gewerkt vandaag in Eemnes. Er zijn nieuwe stoffen binnengekomen, bakken aangevuld. Nieuwe foto’s gemaakt voor de website en bestellingen ingepakt. Zo’n dagje storm heeft dus ook wat voordelen. Moedig dat er toch nog een aantal klanten zich door het herfstweer gewaagd hebben! Oja… er zijn ook weer nieuwe huisjes. Die komen morgen in de webshop. Het leuke vier seizoenen stofje met de vogeltjes, haasjes en nog veel meer is trouwens van Windham. Je vindt het in onze webshop bij de ‘plaatjesstofjes’ (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.