Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Heeeeel veel stukjes

Deze prachtige Sarah Morrell's Quilt is gemaakt door Eleonore. Het patroon is van Di Ford Hall. Er komen nog twee randen omheen, maar Eleonore wilde er alvast een backing bij. Er zitten blokken in die uit 400 kleine vierkantjes bestaan! Er werd druk geteld en bewonderd door de dames die op dat moment in de winkel waren. En alles is ook nog eens met de hand gemaakt! Prachtig Eleonore....echt een meesterwerk.

Deze prachtige Sarah Morrell’s Quilt is gemaakt door Eleonore. Het patroon is van Di Ford Hall. Er komen nog twee randen omheen, maar Eleonore wilde er alvast een backing bij. Er zitten blokken in die uit 400 kleine vierkantjes bestaan! Er werd druk geteld en bewonderd door de dames die op dat moment in de winkel waren. En alles is ook nog eens met de hand gemaakt! Prachtig Eleonore….echt een meesterwerk.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.