Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Heel verschillend

Vandaag was alweer de laatste lesdag van Guute's Antieke Quilt. Een patroon van Quilt It & Dotty en te koop in onze winkel. Zo leuk om te zien hoe verschillend de quilts worden door de stofkeuze. En ook hebben de deelneemsters naar hartenlust onderdelen van de quilt vervangen door eigen ideeën. "Een beetje van Maggie en een beetje van mezelf" kun je wel zeggen. Superleuk! We hopen over een tijdje foto's te kunnen laten zien van het eindresultaat van deze mooie quilts.

Vandaag was alweer de laatste lesdag van Guute’s Antieke Quilt. Een patroon van Quilt It & Dotty en te koop in onze winkel (klik). Zo leuk om te zien hoe verschillend de quilts worden door de stofkeuze. En ook hebben de deelneemsters naar hartenlust onderdelen van de quilt vervangen door eigen ideeën. “Een beetje van Maggie en een beetje van mezelf” kun je wel zeggen. Superleuk! We hopen over een tijdje foto’s te kunnen laten zien van het eindresultaat van deze mooie quilts.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.