Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Herfstquilt

Onlangs hebben we deze superleuke quilt van Anita gesandwicht. Het is de 'Pumpkin Ville Quilt' van Bunny Hill Designs. Het is een al wat oudere quilt waarvan Anita het pakket kon overnemen. Er waren wat blokken weggegooid en er ontbraken ook wat patroondelen. Maar Anita tekende die gewoon zelf en met wat improviseren kwam ze zelfs uit met de stoffen. Wat een leuke quilt is het geworden Anita! Heel veel plezier bij het doorquilten!

Onlangs hebben we deze superleuke quilt van Anita gesandwicht. Het is de ‘Pumpkin Ville Quilt’ van Bunny Hill Designs. Het is een al wat oudere quilt waarvan Anita het pakket kon overnemen. Er waren wat blokken weggegooid en er ontbraken ook wat patroondelen. Maar Anita tekende die gewoon zelf en met wat improviseren kwam ze zelfs uit met de stoffen. Wat een leuke quilt is het geworden Anita! Heel veel plezier bij het doorquilten!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.