Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Japan en Alaska

Bij Quilt Studio het Gooi zijn we wel gewend aan klanten die van ver komen. Maar de klant uit Alaska die vandaag naar onze winkel kwam staat toch wel in de top 5 van verre bestemmingen! Hannie, die deze prachtige quilt maakte, komt uit Amersfoort. Niet zo ver dus. Maar wat een mooie quilt! De kleine blauwe bloemetjes zijn van zijde gemaakt en hebben geborduurde takjes. De Feathered stars zijn echt heel netjes in elkaar gezet! Het patroon is van Yoko Saito uit haar boek 'Scrap Valley'. Een plaatje!

Bij Quilt Studio het Gooi zijn we wel gewend aan klanten die van ver komen. Maar de klant uit Alaska die vandaag naar onze winkel kwam staat toch wel in de top 5 van verre bestemmingen! Hannie, die deze prachtige quilt maakte, komt uit Amersfoort. Niet zo ver dus. Maar wat een mooie quilt! De kleine blauwe bloemetjes zijn van zijde gemaakt en hebben geborduurde takjes. De Feathered stars zijn echt heel netjes in elkaar gezet! Het patroon is van Yoko Saito uit haar boek ‘Scrap Valley’. Een plaatje!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.