Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Leuk nieuwtje!

We hebben leuk nieuws! Anni Downs komt met een nieuw Blok van de Maand. Het heet Sunshine & Lollipops. Ook deze keer weer in samenwerking met het tijdschrift Homespun uit Australië. We mogen er nog niet heel veel van laten zien, maar bijgaand toch alvast wat foto’s. Het Blok gaat eind februari beginnen. De importeur biedt het aan als compleet pakket. Alleen het tijdschrift komt in delen. Daardoor voelt het als een blok van de maand, alleen heb je alle stof, Cosmo garens, Paperpieces en linnen al in één keer in huis. Als we het goed gelezen hebben kost het complete pakket ongeveer € 459,00. De stoffen die gebruikt worden zijn uit de nieuwste Tilda collectie. We hebben begrepen dat er waarschijnlijk zes tijdschriften zullen komen.Daarvan weten we nog niet exact de prijs. Maar omdat ze uit Australië komen zullen ze tussen de 25 en 30 euro per twee maanden gaan kosten. De quilt bevat needle turn onderdelen en stitcheries. Maar ook gepatchte blokken. Lekker afwisselend dus weer. Mocht je willen meedoen, laat het dan weten. We zullen jullie dan zo snel mogelijk de exacte prijzen doorgeven en de afmeting van de quilt. Want ook die weten we nog niet.

We hebben leuk nieuws!

Anni Downs komt met een nieuw Blok van de Maand. Het heet Sunshine & Lollipops. Ook deze keer weer in samenwerking met het tijdschrift Homespun uit Australië. We mogen er nog niet heel veel van laten zien, maar bijgaand toch alvast wat foto’s. Het Blok gaat eind februari beginnen.
De importeur biedt het aan als compleet pakket. Alleen het tijdschrift komt in delen.
Daardoor voelt het als een blok van de maand, alleen heb je alle stof, Cosmo garens, Paperpieces en linnen al in één keer in huis. Als we het goed gelezen hebben kost het complete pakket ongeveer € 459,00. De stoffen die gebruikt worden zijn uit de nieuwste Tilda collectie.
We hebben begrepen dat er waarschijnlijk zes tijdschriften zullen komen.Daarvan weten we nog niet exact de prijs. Maar omdat ze uit Australië komen zullen ze tussen de 25 en 30 euro per twee maanden gaan kosten. De quilt bevat needle turn onderdelen en stitcheries. Maar ook gepatchte blokken. Lekker afwisselend dus weer. Mocht je willen meedoen, laat het dan weten.
We zullen jullie dan zo snel mogelijk de exacte prijzen doorgeven en de afmeting van de quilt.
Want ook die weten we nog niet.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.