Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Leuke Workshop!

Vandaag was de workshop Free Motion Quilten van Wilma Bruins-Jorna. De dames kregen heel veel verschillende oefeningen die ze uit de losse hand met hun naaimachine moesten uitvoeren. Zo maakten ze een soort 'merklap' met allerlei verschillende vormen. Want als je een quiltje niet met de hand kunt of wil doorquilten, is het superleuk wanneer je het zelf op de naaimachine kunt doen!

Vandaag was de workshop Free Motion Quilten van Wilma Bruins-Jorna. De dames kregen heel veel verschillende oefeningen die ze uit de losse hand met hun naaimachine moesten uitvoeren. Zo maakten ze een soort ‘merklap’ met allerlei verschillende vormen. Want als je een quiltje niet met de hand kunt of wil doorquilten, is het superleuk wanneer je het zelf op de naaimachine kunt doen!
Op woensdag 17 april wordt deze workshop nogmaals gegeven. En er zijn nog een paar plaatsjes vrij.
Lees alles op onze cursuspagina (klik)

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.