Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Medaillon quilt

Vandaag was de eerste dag van de cursus 'Guute's Antieke Quilt'. Een patroon van Quilt It & Dotty. De cursus wordt gegeven door Patricia Kockelkoren. Omdat het patroon al wat langer bestaat hebben verschillende dames deze quilt al gemaakt. Op de foto's achter elkaar de foto's van de quilt van Marjan, Patricia, Mea en Loes. Leuk toch om zoveel verschillende versies te zien! Het patroon is bij ons in de winkel te koop. Of in de webshop op de patronen pagina (klik).

Vandaag was de eerste dag van de cursus ‘Guute’s Antieke Quilt’. Een patroon van Quilt It & Dotty. De cursus wordt gegeven door Patricia Kockelkoren. Omdat het patroon al wat langer bestaat hebben verschillende dames deze quilt al gemaakt. Op de foto’s achter elkaar de foto’s van de quilt van Marjan, Patricia, Mea en Loes. Leuk toch om zoveel verschillende versies te zien! Het patroon is bij ons in de winkel te koop. Of in de webshop op de patronen pagina (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.