Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Nieuw Bordspel!

Na zes jaar is het eindelijk zover! Onze zoon heeft zijn eerste bordspel op de markt gebracht. Vanochtend werden de dozen afgeleverd. Het bordspel is iedere keer weer anders, want alleen het begin en eindbord liggen vast. Je bepaalt zelf of je twee tot zeven tussenborden wilt spelen. Afhankelijk van de tijd die je hebt… En omdat deze borden eerst op zijn kop liggen is er steeds de verrassing hoe het spel deze keer weer verloopt! Het is een eerlijk spel waarbij spelers die in eerste instantie nog achterblijven, ineens weer gelijk kunnen staan met de rest. Het spel is geheel gemaakt in Nederland! Omdat de verkoop helemaal in eigen beheer is, kan de prijs onder de dertig euro gehouden worden! Het is te koop bij Quilt Studio het Gooi, zowel in de winkel als webshop. Dus wil je in de zomervakantie iets nieuws doen met de kleinkinderen?......bestel dan dit leuke spel.

Na zes jaar is het eindelijk zover! Onze zoon heeft zijn eerste bordspel op de markt gebracht. Vanochtend werden de dozen afgeleverd. Het bordspel is iedere keer weer anders, want alleen het begin en eindbord liggen vast. Je bepaalt zelf of je twee tot zeven tussenborden wilt spelen. Afhankelijk van de tijd die je hebt… En omdat deze borden eerst op zijn kop liggen is er steeds de verrassing hoe het spel deze keer weer verloopt!

Het is een eerlijk spel waarbij spelers die in eerste instantie nog achterblijven, ineens weer gelijk kunnen staan met de rest.

Het spel is geheel gemaakt in Nederland! Omdat de verkoop helemaal in eigen beheer is, kan de prijs onder de dertig euro gehouden worden! Het is te koop bij Quilt Studio het Gooi, zowel in de winkel als webshop (klik).

Dus wil je in de zomervakantie iets nieuws doen met de kleinkinderen?……bestel dan dit leuke spel.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.