Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Nieuwe cursus!

Op donderdag 5 oktober start de cursus 'Le Jardin' van Bunny Hill Designs. Laura Strating-Janssens leert je het hele proces van het maken van deze quilt inclusief appliqueren. De voorbeeld quilt vordert gestaag. Het patroon is NIET los verkrijgbaar. Wij hebben de laatste stuks bij Bunny Hill zelf in Amerika gekocht. Die zijn bij de cursus inbegrepen. Lees meer op onze cursuspagina (klik).

Op donderdag 5 oktober start de cursus ‘Le Jardin’ van Bunny Hill Designs. Laura Strating-Janssens leert je het hele proces van het maken van deze quilt inclusief appliqueren. De voorbeeld quilt vordert gestaag. Het patroon is NIET los verkrijgbaar. Wij hebben de laatste stuks bij Bunny Hill zelf in Amerika gekocht. Die zijn bij de cursus inbegrepen. Lees meer op onze cursuspagina (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.