Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Nieuwe stofjes

Vandaag zijn we begonnen met het uitpakken van de dozen. In de eerste zat deze nieuwe serie van Primitive Gatherings. De serie heet Joyful Gatherings en is eigenlijk een kerstserie. Maar deze mooie stofjes kunnen natuurlijk het hele jaar door gebruikt worden. Ook de leuke gansjes kwamen vandaag uit een van de dozen. We zullen ons best doen alles zo snel mogelijk in de webshop te zetten, maar je kunt natuurlijk ook naar Eemnes komen! Nog zeven dozen te gaan....

Vandaag zijn we begonnen met het uitpakken van de dozen.
In de eerste zat deze nieuwe serie van Primitive Gatherings. De serie heet Joyful Gatherings en is eigenlijk een kerstserie. Maar deze mooie stofjes kunnen natuurlijk het hele jaar door gebruikt worden. Ook de leuke gansjes kwamen vandaag uit een van de dozen. We zullen ons best doen alles zo snel mogelijk in de webshop te zetten, maar je kunt natuurlijk ook naar Eemnes komen! Nog zeven dozen te gaan….

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.