Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Nieuwtjes

Soms zijn de dagen zo druk dat er geen tijd meer over is om jullie op de hoogte te houden van alle gezellige en leuke dingen die er zoal voorbij komen bij Quilt Studio het Gooi. Maar nu maken we gewoon tijd! Anneke bestelde een tijd geleden het 'Where Wildflower Grow' quilt pakket in onze winkel. En vrijdag had ze de top af! We hebben hem samen met haar gedubbeld, zodat ze nu lekker kan gaan doorquilten! Het patroon is te koop in onze webshop (klik)

Soms zijn de dagen zo druk dat er geen tijd meer over is om jullie op de hoogte te houden van alle gezellige en leuke dingen die er zoal voorbij komen bij Quilt Studio het Gooi. Maar nu maken we gewoon tijd!

Anneke bestelde een tijd geleden het ‘Where Wildflower Grow’ quilt pakket in onze winkel. En vrijdag had ze de top af! We hebben hem samen met haar gedubbeld, zodat ze nu lekker kan gaan doorquilten! Het patroon is te koop in onze webshop (klik)

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.