Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

NLDoet

Op zaterdag 16 maart is er weer een NLDoet dag. Droomdekentjes / Regenboogboom gaat die dag dekentjes naaien voor kinderen met een ziekte, trauma of handicap. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe maaksters. Heb je zin in een supergezellig dag, waarmee je meteen iets doet voor een ziek kind? Geef je dan op via de site van nldoet.nl en vul in 'Locatie Soest'. Kom je er niet uit stuur dan even een mailtje naar info@quiltstudiohetgooi.nl, dan sturen wij het door.

Op zaterdag 16 maart is er weer een NLDoet dag. Droomdekentjes / Regenboogboom gaat die dag dekentjes naaien voor kinderen met een ziekte, trauma of handicap. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe maaksters. Heb je zin in een supergezellig dag, waarmee je meteen iets doet voor een ziek kind? Geef je dan op via de site van nldoet.nl en vul in ‘Locatie Soest’. Kom je er niet uit stuur dan even een mailtje naar info@quiltstudiohetgooi.nl, dan sturen wij het door.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.