Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Personal Shopper Service

Bij Quilt Studio het Gooi zoeken we regelmatig alle stofjes voor een quilt voor onze klanten bij elkaar. Voor Henriëtte maakten we deze selectie voor de Lieveheersbeestjes Quilt van Cosy by Jet. Heerlijk om aan te beginnen en je elke keer weer te laten verrassen door de leuke stofjes. Heel veel plezier bij het maken van deze leuke quilt Henriëtte! Het patroon vind je in onze webshop:

Bij Quilt Studio het Gooi zoeken we regelmatig alle stofjes voor een quilt voor onze klanten bij elkaar. Voor Henriëtte maakten we deze selectie voor de Lieveheersbeestjes Quilt van Cosy by Jet.
Heerlijk om aan te beginnen en je elke keer weer te laten verrassen door de leuke stofjes. Heel veel plezier bij het maken van deze leuke quilt Henriëtte! Het patroon vind je in onze webshop (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.