Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Pixels

Wat was er weer veel te zien vandaag bij Quilt Studio het Gooi! Ankie maakte deze leuke TenSisters EasyPiecing Olifant Quilt. Je maakt hem op QuiltersGrid. Een beetje alsof je een borduurwerk maakt! Ankie gaat zeker uitproberen hoe het eruit ziet wanneer je een borduurpatroon op deze manier maakt. Haar tip! De quilt wordt echt veel kleiner dan het lijkt, omdat elk QuiltersGrid blokje een halve inch kleiner wordt!

Wat was er weer veel te zien vandaag bij Quilt Studio het Gooi!
Ankie maakte deze leuke TenSisters EasyPiecing Olifant Quilt. Je maakt hem op QuiltersGrid. Een beetje alsof je een borduurwerk maakt! Ankie gaat zeker uitproberen hoe het eruit ziet wanneer je een borduurpatroon op deze manier maakt. Haar tip! De quilt wordt echt veel kleiner dan het lijkt, omdat elk QuiltersGrid blokje een halve inch kleiner wordt!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.