Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Ruitjes, streepjes en bloemetjes

Zometeen komen de dames van de Broderie Perse workshop. Gezellig lekker stofjes uitknippen onder leiding van Laura Strating-Janssens. En wij gaan aan de slag met de nieuwe stofjes die het witte busje gisteren heeft gebracht! De ruitjes en streepjes zijn al klaar, nu de leuke bloemetjes van Kim Diehl nog. Je zou toch echt denken dat ze van Liberty zijn! In onze webshop kun je trouwens heel makkelijk zoeken op streepjes en ruitjes in het menu aan de linkerkant. Klik daar op 'Dessins' en je krijgt heel veel keuze's te zien!

Zometeen komen de dames van de Broderie Perse workshop. Gezellig lekker stofjes uitknippen onder leiding van Laura Strating-Janssens. En wij gaan aan de slag met de nieuwe stofjes die het witte busje gisteren heeft gebracht! De ruitjes en streepjes zijn al klaar, nu de leuke bloemetjes van Kim Diehl nog. Je zou toch echt denken dat ze van Liberty zijn!In onze webshop kun je trouwens heel makkelijk zoeken op streepjes en ruitjes in het menu aan de linkerkant.
Klik daar op ‘Dessins’ en je krijgt heel veel keuze’s te zien!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.