Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Show and Tell

Het was weer Show & Tell vandaag bij Quilt Studio het Gooi. De dames van de basiscursus konden er echt van genieten... Zoals deze leukerd....Anneke kocht bij ons het patroon en de stofjes van deze Hatched and Patched 'Where Wildflowers Grow' quilt (klik) van Anni Downs. Vandaag kwam hij mee naar de winkel voor een mooie achterkant. Binnenkort gaan we hem voor Anneke sandwichen. Wat een leuk patroon is het toch! Het patroon staat in de webshop en we hebben ook nog een aantal van deze originele stofjes in huis. (klik).

Het was weer Show & Tell vandaag bij Quilt Studio het Gooi. De dames van de basiscursus konden er echt van genieten… Zoals deze leukerd….Anneke kocht bij ons het patroon en de stofjes van deze Hatched and Patched ‘Where Wildflowers Grow’ quilt (klik) van Anni Downs. Vandaag kwam hij mee naar de winkel voor een mooie achterkant. Binnenkort gaan we hem voor Anneke sandwichen. Wat een leuk patroon is het toch! Het patroon staat in de webshop en we hebben ook nog een aantal van deze originele stofjes in huis. (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.